Usability denied: [Bug 422680] [Wayland] Notifications Timer Animation Is Not Showing

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Usability denied: [Bug 422680] [Wayland] Notifications Timer Animation Is Not Showing

Claudius Ellsel
Alberto Díaz López <[hidden email]> has denied  Usability:
Bug 422680: [Wayland] Notifications Timer Animation Is Not Showing
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=422680



--- Description ---
SUMMARY
The timer animation ons the notifications that were introduced on Plasma 5.18
LTS are not working since Plasma 5.18.

STEPS TO REPRODUCE
1. Login to Plasma Wayland session.
2. Open or use any software/app that generates or receives notifications
(KMail, Telegram, for example).

OBSERVED RESULT
The timer doesn't show on the cross button, since its change from the
right-side lateral of the notification.

EXPECTED RESULT
The timer should show and work properly.

SOFTWARE/OS VERSIONS
Linux/KDE Plasma: 5.6.15
(available in About System)
KDE Plasma Version: 5.19
KDE Frameworks Version: 5.70
Qt Version: 5.15

ADDITIONAL INFORMATION
I've been suffering this bug since the update to Plasma 5.18 LTS, where it was
revamped by Kai Uwe Broulik.

I experience the same bug on my parents' laptop, which only works under Xorg
session, so I suppose the bug is not Wayland related, but I can't tell with
that kind of security.

On my ultrabook, with a more modern iGPU by Intel, it works flawlessly (only
tested on Plasma 5.18, though, not updated to Plasma 5.19 yet).